Welkom bij Deuren Totaal Service. 

Voor alle merken  24/7 bereikbaar op telefoonnummer:   +32 (0)468 322 620

Design-line

Bent u op zoek naar een speciaal paneel type met een speciale structuur dan is de Design-Line reeks iets voor u. Zoals alle andere paneeltypes gaat het om 40 mm dikke stalen panelen.  

Hieronder vindt een overzicht en uitleg per paneel type van de vier verschillende types.

 

 


Design-Line UMBRA 

Het geprononceerde lijnenspel en reliëf (microprofilering) van de Design-Line UMBRA geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De Umbra is standaard leverbaar in vier kleuren: RAL-9006, RAL-9007, RAL-9016 en RAL-7016. 
Design-Line ANTRA 

De Design-Line ANTRA is uitgevoerd in een fraaie antraciet kleur en is voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft uw garagedeur een moderne uitstraling, geheel passend bij de nieuwste trends en architectuur. 
Design-Line GRANITE 

De naam zegt het al, stoer en sterk! De hoogwaardige oppervlakte structuur gecombineerd met de donkergrijze uitstraling maken van de GRANITE een absolute aanrader! De Granite is een voorbeeld van goede smaak die klasse toevoegt aan uw huis. Zoals alle panelen uit de Design-Line serie voldoet ook de GRANITE aan de hoogste kwaliteitseisen. Design-Line QUARTZ 

Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw garagedeur, dan kunt u binnen onze Design-Line lijn ook kiezen voor het QUARTZ model. De bijzondere quartzgrijze textuur van dit design zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling. 


Opbellen
E-mail