Welkom bij Deuren Totaal Service. 

Voor alle merken  24/7 bereikbaar op telefoonnummer:   +32 (0)468 322 620

Particuliere garagedeur.


Waar veel  mensen is de garagedeur de standaard manier van verlaten van het huis en terug thuis komen.  Of het nu gaat om het vertrekken van huis met de auto of met de fiets.  De handigste manier is dan door de garagedeur, deze kan namelijk mits elektrisch uitgevoerd met één druk op de knop open en of perfect afgesloten.  
   

Thuis komen en dan de code op de optionele codeklavier indrukken of een afstandsbediening en de deur gaat voor u open.  U bent weer binnen in uw eigen huis. 


Om er voor te zorgen dat deze deur te alle tijden bij uw huis past zijn deze leverbaar in 3 duidelijk te onderscheiden structuren:  Woodgrain, Stucco en Satin.  
Uiteraard zijn er ook nog div. profileringen, welke op de andere tabbladen uitgelegd worden. 


Elke deur met zorg ingemeten en op maat gemaakt.  


De veiligheid gaat uiteraard voor alles, hieronder staan de veiligheden die standaard op een door DTS geleverde deur zitten: 


 Vingerklembeveiliging:     

Alle deuren in ons programma hebben standaard vingerklembeveiliging. Een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de deur, beklemd kunnen raken tussen de panelen.     


Veerbreukbeveiliging: 

Onze deuren zijn standaard uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.   

Optilbeveiliging: 

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een bediening met elektrische motor, beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw deur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de deur met de hand wil openen.   

 

Onderloop- en obstakelbeveiliging: 

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld uw kind of uw auto, direct automatisch weer omhoog gaat. 

Opbellen
E-mail